справжня Політика конфіденційності та обробки персональних даних ( «Політика») доповнює Угода і є його невід'ємною частиною.

Коли ми використовуємо «ми», «нас» або «наш», ми маємо на увазі ТОВ "МІДА ШОП". Коли ми використовуємо «Ви» або «Ваш», ми маємо на увазі Вас, особа, яка скористалася нашими послугами.

Компанія ТОВ "МІДА ШОП" і ФОП Атаян Р.А. надає послуги на сайті www.mida.shop ( «Сайт»). Наша компанія зареєстрована в Україні і розташована за адресою: вулиця Олександра Говорухи, 32, Запоріжжя, Запорізька область. Ми вважаємо своїм обов'язком забезпечувати конфіденційність Ваших даних. Ми збираємо, зберігаємо та використовуємо Ваші персональні дані відповідно до Закону України № 5491-VI від 20.11.2012 "Про захист персональних даних" та іншими застосовними місцевими законами.

Метою Політики є інформування Вас про те, як ми будемо використовувати Ваші персональні дані, отримані нами від Вас через Сайт. Будь ласка, уважно ознайомтеся з нею, перш ніж продовжити використання Сайту. Відвідуючи наш Сайт, Ви погоджуєтесь дотримуватися справжню Політику і погоджуєтеся з її умовами.

САЙТИ ТРЕТІХ

Дана Політика не застосовується до сайтів, адміністрованим іншими організаціями, з якими ми пов'язані, і ми не можемо гарантувати, що політики обробки персональних даних таких організацій відповідають вимогам чинного законодавства. Будь ласка, завжди знайомтеся з політиками таких сайтів і відповідними умовами користування перед тим, як відправляти через них будь-яку інформацію.

Звертаємо увагу, що коли Ви розміщуєте замовлення на товари або послуги на нашому Сайті, деякі Ваші персональні дані, які Ви вводите при реєстрації, будуть передані відповідним Партнеру з метою виконання Вашого замовлення. ( "Нова Пошта", АТС Binotel і інші сервіси на сайті)

ЗГОДУ НА ОБРОБКУ персональних даних

Надаючи свою згоду на обробку персональних даних при реєстрації на Сайті, оформленні замовлення або при направленні повідомлень через форму зворотного зв'язку, Ви погоджуєтеся з Політикою і її застосуванням при обробці Ваших персональних даних.

При цьому Ви маєте право в будь-який момент відкликати раніше дане Вами згода на обробку персональних даних, направивши нам відповідну заяву за адресою: [email protected] При цьому в окремих випадках, передбачених чинним законодавством, ми можемо продовжити обробку Ваших даних і після такого відкликання згоди (наприклад, з метою повного виконання наших зобов'язань по Угоді користувача).

Вашу згоду на обробку персональних даних, дане на Сайті, прирівнюється до згоди в письмовій формі, як воно визначено в Законі України № 5491-VI від 20.11.2012 "Про захист персональних даних"

ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ І ЯК МИ ЇХ ВИКОРИСТОВУЄМО

Ви можете користуватися більшою частиною нашого Сайту без надання будь-яких персональних даних. Однак якщо Ви хочете відправити нам повідомлення або поспілкуватися онлайн, отримувати розсилку або спеціальні пропозиції по електронній пошті, замовити товар або послуги, тоді Вам буде потрібно надати певну інформацію.

Ваші персональні дані можуть включати ваші ім'я, прізвище, адресу або місце розташування, номер телефону та адресу електронної пошти, текст Вашого повідомлення або будь-яку іншу інформацію, яку Ви нам надсилаєте, використовуючи форму зворотного зв'язку.

Обробка вищевказаних персональних даних буде здійснюватися шляхом змішаної обробки персональних даних (збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна використання, поширення), передача, в тому числі транскордонна), знеособлення, блокування, знищення персональних даних.

Будь ласка, зверніть увагу, що для замовлення товарів або послуг Вам необхідно зареєструватися і створити на Сайті аккаунт. Ви можете зробити свій аккаунт більш персоніфікованим шляхом додавання фотографії або імені користувача. Зі свого облікового запису Ви також можете запросити своїх друзів на Сайт (наприклад, з використанням Facebook, Twitter та інших соціальних мереж). Будь ласка, переконайтеся, що Ви отримали дозвіл друзів на використання їх даних, перш ніж Ви поділитеся ними на Сайті. Їм буде повідомлено, як ми отримали їх дані. Будь ласка, переконайтеся, що Ви відправляєте такі повідомлення тільки людям, яких Ви знаєте, і які були б раді їх отримати.

Ми запитуємо Ваш номер телефону, щоб продовжити обробку Вашого замовлення і щоб повідомити про його статус. Цей номер може бути переданий кур'єру, безпосередньо здійснює доставку замовленого товару, щоб ми могли тримати Вас в курсі процесу доставки. Ви також можете надати нам інформацію про дату свого народження і статевої приналежності, щоб ми змогли забезпечити більш індивідуальний підхід в організації Вашого процесу покупки.

Зверніть увагу, що ми не обробляємо і не зберігаємо дані про платіжні картки, які використовуються при оплаті. Ми співпрацюємо з третіми особами, включаючи PayPal, для обробки платежів, і тільки ці особи матимуть доступ до даних Ваших платіжних карт.

Ми також зберігаємо інформацію про товари, придбаних Вами у наших Партнерів. Таким чином, ми можемо швидше розібратися з будь-якими проблемами, що виникли або запитами, а також упевнитися, що вся відсилає Вам інформація є релевантною.

Коли Ви відвідуєте наш Сайт, ми автоматично збираємо певні дані про Вас. Для отримання розгорнутої інформації з даного питання, будь ласка, зверніться до розділу нижче «Cookies та інші технології відстеження».

Мета обробки Ваших персональних даних - надання Вам послуг відповідно до умов Угоди користувача.

Зібрана інформація дозволяє нам:
• Надати товари і послуги, які Ви замовили;
• Підтвердити Вашу особу та деталі Вашого способу оплати або рахунку кредитної картки;
• Управляти нашим Сайтом та надавати послуги клієнтам;
• Планувати і керувати комерційною діяльністю, що включає аналіз Ваших звичок, переваг по товарах і стилям;
• Спілкуватися з Вами (включаючи електронну пошту і телефон в разі, якщо Ви надали такі дані);
• Повідомляти Вам про наші пропозиції, послуги або товари.
Вашу згоду, дане на Сайті, діє до досягнення мети обробки Ваших персональних даних.

Ви погоджуєтеся з тим, що ми можемо передати Ваші персональні дані іншим компаніям, які входять в групу ТОВ "МІДА ШОП", і нашим і їх постачальникам послуг і агентам для досягнення зазначеної вище мети. Це буде зроблено конфіденційно і тільки в міру, допустимої законодавством про персональні дані та рекламі. Такими постачальниками послуг і агентами без обмеження можуть бути будь-які треті особи, які беруть участь у наданні послуг клієнтам, обробці платежів, перевірці особи або виявлення випадків шахрайства, хостингу або підтримки Сайту.

У виняткових випадках ми можемо розкрити дані Вашого облікового запису і Ваші персональні дані іншим особам, якщо це буде необхідно відповідно до закону; для дотримання або застосування Угоди та інших документів; для захисту прав, майна, безпеки ТОВ "МІДА ШОП", наших користувачів або інших третіх осіб (за умови, що при цьому не будуть порушуватися Ваші права і свободи).

Розкриття Вашого облікового запису і інших персональних даних включає в себе обмін інформацією з іншими компаніями і організаціями для перевірки особистості і в цілях захисту від шахрайства. Зазначені дії виконуються в міру, допустимої застосовними законами. Будь ласка, телефонуйте нам за номером на Сайті (понеділок - п'ятниця, з 10:00 до 19:00) або скористаєтеся нашою формою зв'язку.

Якщо ми продамо весь або частина нашого бізнесу або зробимо продаж або передачу майна, включаючи продаж в разі банкрутства або будь-яким іншим способом, то ми можемо передати Ваші персональні дані третім особам в якості частини такого майна в рамках відповідної угоди. Ми можемо опубліковувати і передавати сукупну, анонімну статистику про кількість відвідувачів нашого сайту або числі покупок третім особам, включаючи наших інвесторів.

Передача ваших персональних даних

Ваші персональні дані спочатку збираються і зберігаються на території України і згодом можуть бути передані і зберігатися також за межами України. Ви погоджуєтеся з тим, що в рамках досягнення зазначеної вище мети ми можемо здійснювати транскордонну передачу Ваших персональних даних, в тому числі в країни, що не забезпечують адекватного захисту прав суб'єктів персональних даних за змістом чинного законодавства. Така дія може бути необхідно для виконання Вашого замовлення, обробки Ваших даних по оплаті або для надання допоміжних послуг. Вашу згоду на транскордонну передачу персональних даних, дане на Сайті, прирівнюється до згоди в письмовій формі, необхідному відповідно до Закону України № 5491-VI від 20.11.2012 "Про захист персональних даних" та іншими застосовними місцевими законами.

ДОСТУП ДО ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИМ ЦИМ

Щоб отримати інформацію про те, які Ваші персональні дані ми обробляємо, або щоб направити будь-який інший запит щодо Ваших прав як суб'єкта персональних даних (включаючи наприклад, право виправляти будь-які неточності або заперечувати проти використання даних), будь ласка, зв'яжіться з нами по телефону (понеділок - п'ятниця, з 10:00 до 19:00). Копії Ваших персональних даних та інформація про них надаються Вам безкоштовно.

КОМУНІКАЦІЯ І МАРКЕТИНГ

Щоб підписатися на нашу розсилку з інформацією про наших нових товарах, послугах, цікавому матеріалі і події і на розсилку наших Партнерів, щоб отримувати спеціальні пропозиції по електронній пошті або телефону, будь ласка, заповніть форму підписки. Якщо Ви здійснюєте покупки на нашому Сайті, ми також можемо іноді використовувати адресу Вашої електронної пошти, щоб вислати нашу розсилку і повідомити про спеціальні пропозиції (за умови отримання від Вас попередньої згоди на таку розсилку).

Ви можете відмовитися від таких комунікацій в будь-який час через посилання «Відмовитися», яка буде частиною будь-якого посилається електронного листа, або скориставшись формою зворотного зв'язку на нашому Сайті, або по телефону (понеділок - п'ятниця, з 10:00 до 19:00).